banner chamber trust RO
Ce este ChamberTrust
ChamberTrust este unul dintre cele mai importante servicii, de tipul certificat de încredere (trust seal)
, utilizat în relaţiile business-to-business la nivel mondial, fiind un instrument specific comerţului internaţional.

 

Cum funcţionează?
Camera de Comerţ validează informaţii obiective despre companii
 (existenţa unor date despre activitate, produse, servicii, conducere, prezenţă web) şi publică o bază de date de companii beneficiar pe site-ul reţelei World Chambers Network (WCN) – www.worldchambers.com. Astfel, beneficiile ChamberTrust pentru companii se traduc în expunere şi impact pe piaţa globală.

Mai mult, ChamberTrust este un motor de căutare de încredere, focusat pe companii, care pot fi căutate după descrierea activităţii sau a produselor; este un instrument util oamenilor de afaceri, atunci când sunt în căutarea unui partener, cumpărător, sau furnizor şi doresc o prezentare care să îi evidenţieze. Majoritatea vastă a clienţilor este reprezentată de IMM-uri, interesate sau implicate în comerţul internaţional.

Pentru a vedea cum funcţionează se poate selecta secţiunea ”ChamberTrust seal”, a platformei World Chambers, la adresa http://chambertrust.worldchambers.com/


Cum se aplică pentru ChamberTrust?
Companiile sunt rugate să completeze online chestionarul tip, în limba engleză, care urmează să fie validat de angajaţii Camerei pentru corectitudinea datelor introduse. În cadrul acestei etape, companiile sunt obligate să transmită documentele justificative şi să plătească tariful stabilit.

 

Formular de înscriere

 

Cât costă serviciul ChamberTrust?

99 EUR + TVA (taxă de înregistrare și abonament pe o perioadă de un an, companii membre CCIJ)

119 EUR + TVA (taxă de înregistrare și abonament pe o perioadă de un an,companii non-membre CCIJ)