ok-coperta-CD-si-Eticheta-pt-site-CATAGOL-EXP-2016

 

 

 

Catalogul INCOTERMS 2020
Camera de Comerț și Industrie a României vine în întâmpinarea mediului de afaceri cu ediția 2020 a catalogul INCOTERMS. International Commercial Terms (INCOTERMS) este publicația care definește responsabilitatea în cadrul tranzacțiilor internaționale.
Pret: 45 EUR (fără TVA)                             …. Citeste mai mult

ok-coperta-CD-si-Eticheta-pt-site-CATAGOL-EXP-2016

 

 

 

Catalogul Exportatorilor & Importatorilor din România, 2021 – ediţia a şaptea este realizat anual, cu informaţii comerciale despre cele mai importante companii româneşti, exportatoare și importatoare grupate pe principalele secţiuni ale Nomenclatorului Vamal Combinat (versiune electronică).

 

Pret: 120 EUR (fără TVA)                             …. Citeste mai mult

banner-PRO-B-ro-2016

 

 

 

Catalogul Pro Business România este realizat anual, cu informaţii financiare şi comerciale despre cele mai importante companii româneşti, din domenii precum IT&C, CONSTRUCŢII, TURISM, INDUSTRIE, COMERŢ, TRANSPORT, SERVICII, AGRICULTURÃ (versiune electronică, în limbile română şi engleză).

 

Pret: 57 EUR (fără TVA)                                …. Citeste mai mult

top-2-286x300

 

 

 

Catalogul Topul National al Firmelor este realizat anual în format print si CD, cu informatii despre mai mult de 12000 de firme ordonate in Topul National al Firmelor, pe baza unui sistem de indicatori financiari, dupa domeniul de activitate si clasa de marime a intreprinderii – cel mai prestigios clasament de companii, realizat de Sistemul Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

 

Pret: 60 EUR (fără TVA)                                …. Citeste mai mult

 

top-2-286x300

 

 

 

Ghidul Investitorilor 2017
Sursa: www.investromania.gov.ro                             …. Download PDF

 

 

 

 

InfoBulletin– buletin electronic lunar, cu oportunităţi de afaceri româneşti adresate companiilor străine.

Este distribuit către mai mult de 400 de organizaţii internaţionale de sprijinire a afacerilor.

 

Pret: 200 RON (fără TVA)                             …. Citeste mai mult

 

incoterms

 

 

Regulile ICC Incoterms® 2010 definesc responsabilităţile vânzătorului şi cumpărătorului privind livrarea bunurilor. Comerţul internaţional devine din ce în ce mai complex în prezent, cu toate acestea, regulile folosite universal sunt esenţiale în ceea ce priveşte evitarea neînţelegerilor şi disputelor costisitoare.

 

Pret: 39 EUR (fără TVA)                                 …. Citeste mai mult

 

iccie

 

 

A patra ediţie a Ghidului ICC Export/Import, se doreşte a fi un instrument de lucru imperativ pentru comercianţii din întreaga lume. Actualizată complet, noua versiune a ghidului va ajuta comercianţii să înţeleagă mai bine riscurile şi provocările comerţului trans-naţional, furnizându-le un manual practic pentru sporirea performanţelor în activităţile de export-import.

 

Pret: 49 EUR (fără TVA)                               …. Citeste mai mult

 

 

urdg

 

Regulile Uniforme ICC privind Garanţiile la Cerere (URDG) reflectă practicile standard internaţionale în utilizarea garanţiilor la cerere şi pun în echilibru interesele legitime ale tuturor părţilor. Încă de la prima lor apariţie, în 1991, URDG au fost acceptate la nivel internaţional şi recunoscute oficial de către bancheri, comercianţi, asociaţii industriale şi organizaţii internaţionale precum UNCITRAL, FIDIC şi Banca Mondială.

 

Pret: 30 EUR                                 …. Citeste mai mult

 

 

urdg

 

International Standard Demand Guarantee Practice (ISDGP) este însoțitoarea indispensabilă a Regulilor Uniforme ICC pentru Cererea de Garanții 758 (URDG). Reprezintă cele mai bune practici internaționale în ceea ce privește garanțiile cererii. Completează, dar nu modifică publicația URDG.

 

Pret: 18 EUR (fara TVA)                                 …. Citeste mai mult